Uw specialist in tweedehandswagens

Laat u niet vangen door autoscouts of particulieren die u een wagen aansmeren waaraan u achteraf nog voor duizenden euro’s kosten hebt. Garage Gilbert is een erkend specialist als het aankomt op de aan- en verkoop van tweedehandswagens in Zulte.

Middenklasse autos

Bij Garage Gilbert vindt u een ruim aanbod aan middenklasse wagens. Interesse of wenst u bijkomende inlichtingen? Neem dan snel contact met ons op en wij helpen u graag verder op weg.

Ongevalvrij

Hoe gaat het in zijn werk? U komt naar onze garage in Zulte en legt uit welke auto u zoekt en binnen welke prijscategorie. Wekelijks gaan onze experts naar verschillende leasings op zoek naar het type wagen dat onze klanten zoeken of naar modellen voor in onze showroom.

Wij staan ervoor garant dat alles aan de wagen erop en eraan is, alle onderdelen intact, maar nog belangrijker: dat de auto ongevalvrij is!De prijs van een tweedehandswagen gaat van €4000 voor de gewone modellen tot €100000 voor de echte klassebakken.

Uw eigen wagen verkopen

Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen wagen aan onze garage te verkopen, zodat wij hem weer kunnen verkopen. Een expert zal u daarvoor een prijsvoorstel doen. Interesse? Neem contact op met onze garage of kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek.

 

Onze tweedehandswagens

Hieronder vindt u ons aanbod van autoscout.

De wagens worden standaard per 10 getoond, vergeet zeker niet te klikken op de verschillende pagina nummers om ons volledig aanbod te zien.

Nu voertuig zoeken logo


Back to Top