Brandstof aan de beste prijs-kwaliteitsverhouding in ons tankstation

Bij Garage Gilbert kan u voor een voordelige prijs tanken aan het officiële Q8-tankstation in Zulte.

Gewoonte

50 jaar lang konden de klanten van Garage Gilbert gebruik maken van brandstof van een andere erkende leverancier, maar doordat hun eigen tankstation een beetje verderop daardoor klanten verloor, werd de samenwerking stopgezet.

Garage Gilbert dacht niet aan stoppen en ging een samenwerking aan met Q8.Zo kan u vandaag bij ons tanken zonder daarvoor een meerprijs te betalen. Het levert de garage niets op, behalve dankbaarheid van de klanten. Op deze manier kunt u meteen tankenna het bezoek aan onze garage en dat aan de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Diensten

Naast een brandstofpomp als extra dienst naar de klant toe, kunt u bij Garage Gilbert uit Zulte ook terecht voor onderhoud en herstellingen van uw wagen, oplappen of vervangen van uw carrosserie of de aan- en verkoop van tweedehandswagens. Alsof het nog niet genoeg is staat onze depannagedienst tot uw beschikking bij pech. Op deze website kunt u foto’s bekijken van onze showroom, garage en carrosseriedienst. Aarzel niet om contact op te nemen bij verdere vragen!

Back to Top