Onze pechverhelping

Hebt u pech op de baan of op de oprit bij u thuis? Klik hier om contact met ons op te nemen. Een team van Garage Gilbert snelt u zo snel mogelijk te hulp!

Depannagedienst

Bij een ongeval, platte band of een motor die niet start staan wij voor u klaar. Onze depannagedienst helpt u steeds bij pech en dat voor wagens van alle merken. In het beste geval kunnen onze depanneurs uw voertuig ter plaatse repareren, maar zo niet wordt uw wagen met een takelwagen naar onze garage gebracht voor een onmiddellijke herstelling.

Bovendien herstellen wij meteen uw carrosserie indien nodig. Ook wagens die per total zijn worden door onze depannagedienst opgehaald. In samenwerking met de klant kunnen we de losse onderdelen verkopen. Op die manier kunt u toch nog een deel van uw wagen recupereren en het verlies een beetje opvangen.

Bereikbaarheid

Wij zijn vooral actief in de regio rond Zulte, maar verder ook in de ruime driehoek tussen Brussel, Gent en Kortrijk. Dat is zomaar even in een straal van 100 km rondom onze garage. We laten u dus niet in de kou staan!

Meer weten over onze dienst pechverhelping in Zulte? Neem contact op.

Back to Top