Onze garage

Zowel voor grote als voor kleine herstellingen aan uw bedrijfs- of personenwagen kunt u bij Garage Gilbert terecht, alsook voor het periodiek onderhoud van uw voertuig. Geraakt uw wagen zelf niet meer tot bij ons? Dan komt onze depanneur ter plaatse.

Herstelling en onderhoud

Onze garage in Zulte neemt alle herstellingen van uw wagen voor zich. Gaande van een afgebroken zijspiegel, defecte dimlichten of een lekke band tot de reparatie van piepende remmen of zelfs het vervangen van een motor. Geen klus is ons te moeilijk!

Ook wanneer u met uw wagen naar de keuring moet, passeert u best eerst nog even langs ons voor een volledige check-up. Wij sporen defecten op en repareren ze meteen. Zo betaalt u zeker een correcte prijs en gaat u met een gerust hart naar de autokeuring.

Denk eraan: een wagen die regelmatig een onderhoud krijgt, zal langer meegaan en dus minder snel aan vervanging toe zijn.

Vakkundigheid

Bij Garage Gilbert uit Zulte kuntu op de beste kwaliteit rekenen. We beschikken over professionele apparatuur en een team van ervaren monteurs. Ook carrosserie-herstellingen zijn onze specialiteit. Bekijk zeker ook daar de mogelijkheden.

Vragen over eventuele defecten van uw wagen? Neem hier contact op met het bedrijf of kom langs in de garage.

Back to Top