Vakkundige herstellingen in onze garage

Zowel voor grote als voor kleine herstellingen aan uw bedrijfs- of personenwagen kan u in onze garage in Zulte terecht, alsook voor het periodiek onderhoud van uw voertuig. Geraakt uw wagen zelf niet meer tot bij ons? Dan komt onze depanneur ter plaatse om uw wagen te takelen.

Alle types van herstellingen

Garage Gilbert neemt alle herstellingen van uw wagen voor zich. Gaande van een afgebroken zijspiegel, defecte dimlichten of een lekke band tot de reparatie van piepende remmen of zelfs het vervangen van een motor. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg! Verder zijn we eveneens gespecialiseerd in het herstellen van carrosserie en lakschade.

Wagens in topconditie

Ook wanneer u met uw wagen naar de keuring moet, passeert u best eerst nog even langs onze garage voor een volledige check-up. Wij sporen defecten op en repareren ze meteen. Zo gaat u met een gerust hart naar de autokeuring. Een wagen die regelmatig een onderhoud krijgt, zal bovendien langer meegaan en dus minder snel aan vervanging toe zijn.

Kom vandaag nog langs

Wat onze garage zo uniek maakt? Ongetwijfeld onze professionele apparatuur en onze ervaren monteurs die werkelijk elk autoprobleem opgelost krijgen. Vragen over eventuele defecten van uw wagen? Neem contact op met Garage Gilbert in Zulte of kom even langs.