Herstellen carrosserie

Het is snel gebeurd. Uw ruit is ingeslagen tijdens een diefstal of uw koetswerk is het slachtoffer geworden van hagelschade. Garage Gilbert lapt uw carrosserie in Zulte weer op en vervangt indien nodig de stukken. Als uw wagen niet tot bij ons geraakt, komen onze depanneurs ter plaatse.

Alle merken

Iedereen mag met zijn wagen tot in onze garage komen. Waar u ook woont, over welk merk van voertuig u ook beschikt. U stelt ons op de hoogte van de schade en onze medewerker maakt een balans op. Wanneer bepaalde stukken aan vervanging toe zijn, bestelt Garage Gilbert die voor u.

Er bestaan twee soorten klanten. Enerzijds de mensen die slachtoffer waren van een verkeersongeval. In dat geval komen de nodige experts ter plaatse en zal de herstelling gebeuren op basis van zijn of haar advies. Andere klanten zijn zij die uit eigen wil hun carrosserie laten oplappen. In dat geval is de herstelling volledig ten laste van de klant.

Wereldwijd

Oldtimers zijn onze specialiteit. Vaak beschikken deze oude voertuigen over wisselstukken die in onze regio niet meer te vinden zijn. Daarom heeft Garage Gilbert contacten met andere bedrijven in binnen- en buitenland voor de aan- en verkoop van oldtimercarrosserie! U kunt bij ons niet alleen rekenen op een vervanging of een herstelling van de zeldzame stukken, maar wij blinken uw verzamelstuk ook op.

Daarnaast kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor gewone herstellingen aan uw wagen. Meer weten? Neem contact op en wij helpen u zo goed mogelijk verder!

Back to Top