Ruime expertise in carrosserie

Schade aan het koetswerk van uw wagen is snel gebeurd. Denk hierbij onder andere aan een gebroken autoruit, hagelschade of een ongeval. Garage Gilbert herstelt uw carrosserie in Zulte en vervangt indien nodig de stukken.

Alle merken zijn welkom

Bij Garage Gilbert herstellen we wagens van om het even welk merk. U brengt ons op de hoogte van de schade aan de carrosserie en onze medewerker maakt een balans op. Wanneer bepaalde stukken aan vervanging toe zijn, bestelt Garage Gilbert die voor u. Was u het slachtoffer van een verkeersongeval? In dit geval komen de nodige experts ter plaatse en zal de herstelling gebeuren op basis van zijn of haar advies. Wenst u gewoon het koetswerk van uw wagen onder handen te laten nemen? In dit geval is de herstelling volledig ten laste van de klant.

Internationaal netwerk voor oldtimers

Oldtimers zijn onze specialiteit. Vaak beschikken deze oude voertuigen over wisselstukken die in onze regio niet meer te vinden zijn. Daarom heeft Garage Gilbert contacten met andere bedrijven in binnen- en buitenland voor de aan- en verkoop van oldtimercarrosserie. U kan bij ons niet alleen rekenen op een vervanging of een herstelling van de zeldzame stukken, maar wij blinken uw verzamelstuk ook op.

Méér dan carrosserie

Wenst u, naast het koetswerk, een andere herstelling te laten uitvoeren aan uw wagen? Onze garage in Zulte helpt u graag verder. Neem zeker even contact met ons op en ontdek wat wij voor uw auto kunnen doen.